Зеленський назвав свої очікування від нового прем'єра Британії

20:57, 27 липня 2022
Президент підкреслив, що хотів би співпрацювати з новим прем’єром так само, як і з Борисом Джонсоном.
Зеленський назвав свої очікування від нового прем'єра Британії
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський розраховує, що рівень співпраці між Києвом і Лондоном не зміниться після виборів нового глави британського уряду. Про це він заявив в інтерв'ю британському телеканалу Talk TV, фрагменти якого цитує The Times.

Президент підкреслив, що хотів би співпрацювати з новим прем'єром так само, як і головою британського уряду Борисом Джонсоном, який пішов у відставку.

"Необхідні такі ж тісні відносини Великої Британії з Україною. Я знаю, що ці два кандидати (в прем'єри - ред.) дуже поважні, і вони користуються підтримкою народу і суспільства Великї Британії. Ми знаємо про цю підтримку. Ми знаємо про позитивну силу цих лідерів", - підкреслив Зеленський.

За словами президента, він стурбований, що при новому лідері британського уряду рівень підтримки України може зменшитися.

"Чесно кажучи, мене це хвилює. Ми хотіли б мати хоча б той самий рівень підтримки... тому що мої особисті стосунки з Борисом прискорили рівень наданої британської підтримки. Британці були лідерами в такій підтримці", - зазначив він.

Нагадаємо, у боротьбі за крісло прем’єра Британії залишились два кандидати.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді