Мешканців Донецької області закликали терміново евакуюватися

14:10, 28 липня 2022
Мешканців Донецької області закликали евакуюватися в більш безпечні регіони України.
Мешканців Донецької області закликали терміново евакуюватися
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала жителів Донецької області евакуюватися в більш безпечні регіони України. 

«Звертаюся до жителів Донеччини. Якщо не евакуюєтеся, коли це можливо, потім можете опинитися в ситуації, коли ви без електрики і води, без тепла і зв'язку, без ліків і їжі, під обстрілами, піддаєте себе і своїм близьких смертельній небезпеці. Немає причин так робити. Евакуюватися. Вчасно», - закликала Верещук в ефірі національного телемарафону.

За її словами, ворог продовжує цілеспрямовано руйнувати цивільну інфраструктуру.

«Ворог продовжує цілеспрямовано руйнувати цивільну інфраструктуру: немає газопостачання, можливі проблеми з електро- та водопостачанням. Попереду осінньо-зимовий період. Тому людей потрібно перевозити в більш безпечні регіони. Особливо жінок, дітей, літніх людей, а також хворих і маломобільних», – зазначила Верещук.

При цьому вона вказала, що вже створений штаб для евакуації жителів Донецької області, розгортають сили і засоби, а в центрі і на заході України готуються приймати тимчасових переселенців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду