Зеленський: Зараз близько мільйона людей захищають Україну

17:37, 22 серпня 2022
Глава держави наголосив: ветеранська спільнота стане однією з найбільших в Україні.
Зеленський: Зараз близько мільйона людей захищають Україну
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський розповів, що зараз близько мільйона людей захищають Україну у Збройних Силах і в інших наших формуваннях, які протистоять окупантам. Про це Президент зазначив під час виступу на форумі «Захисники. Перекличка», який відбувається в межах 5-го Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».

Глава держави наголосив: ветеранська спільнота стане однією з найбільших в Україні.

«Зараз близько мільйона людей захищають Україну у Збройних Силах і в інших наших формуваннях, які протистоять окупантам. Це означає, що в кожного в Україні будуть родичі-ветерани, або друзі-ветерани, або колеги-ветерани, або знайомі-ветерани. Це означає, що ветеранська спільнота стане однією з найбільших в Україні. І це означає, що потрібні зміни, які відповідають цій новій реальності, і в державній політиці щодо ветеранів, і в суспільному сприйнятті ветеранів, і в усіх наших економічних гравців», – розповів Президент.

За його словами, з цього виходить, що потрібні відповідні зміни в державній політиці щодо ветеранів і в суспільстві та його прийнятті. Звичайно, повага до ветеранів має відчуватися на всіх рівнях суспільства. При цьому, Президент наголосив, що вона має бути не у словах чи обіцянках, а у цілком практичних речах. Кожен ветеран має відчувати, що Україна вміє бути вдячною.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду