Крим після деокупації разом з усією нашою державою стане частиною ЄС, — Зеленський

15:32, 23 серпня 2022
За його словами, для України Крим — це частина нашого народу, нашого суспільства, спільнота людей, яким ми гарантуємо свободу і повернемо сучасність.
Крим після деокупації разом з усією нашою державою стане частиною ЄС, — Зеленський
Фото: ОП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Крим після деокупації разом з усією нашою державою стане частиною Євросоюзу. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час другого саміту Кримської платформи.

"Я хочу підкреслити: для України Крим - це не просто якась територія, не фішка в геополітичній грі, як для держави-терориста. Для України Крим - це частина нашого народу, нашого суспільства, спільнота людей, яким ми гарантуємо свободу і повернемо сучасність. Крим був і є Україною, і після деокупації разом з усією нашою державою стане частиною Євросоюзу. Я в цьому впевнений. Паспорт громадянина України буде і паспортом ЄС. І це колосальні можливості для усіх наших людей, які живуть у Криму. Дороги Криму будуть дорогами усього європейського континенту, порти Криму будуть портами усієї Європи. Тільки Україна здатна зв'язати Сімферополь з Берліном, а Ялту з Неаполем", — сказав Президент.

Нагадаємо, що 23 серпня стартував другий саміт «Кримської платформи». Через російське вторгнення саміт цього року відбувається онлайн. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду