Верещук розповіла, де і як може пройти обов’язкова евакуація

21:06, 27 серпня 2022
влада розглядає можливість обов'язкової евакуації саме з окремих районів Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.
Верещук розповіла, де і як може пройти обов’язкова евакуація
Фото: 5.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Віце-прем'єр з питань реінтеграції Ірина Верещука повідомила, що обов'язкова евакуація може пройти в Харківській, Миколаївській та Запорізькій областях, але тільки з окремих районів. Про це вона сказала в ефірі «24 каналу».

За її словами, влада розглядає можливість обов'язкової евакуації саме з окремих районів Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

«Я ще раз повторю, мова не йде про евакуацію з усіх цих областей, а тільки про евакуацію окремих районів. Так, у нас дійсно є дані і ми їх аналізуємо щодо того, яким буде опалювальний сезон в областях, які зараз страждають від обстрілів російської армії. І саме тому ми, оцінюючи ситуацію, чекаємо від керівництва ОВВА листи, і тільки на підставі таких листів ми будемо приймати рішення про евакуацію із зазначених районів», - зазначила Верещук.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області