10 000 доларів за звільнення від військової служби: затримано працівника військкомату

21:24, 1 вересня 2022
Він обіцяв вплинути на позитивне вирішення питання про визнання чоловіка непридатним до проходження військової служби за станом здоров’я та видачу довідки, яка надавала б йому дозвіл для виїзду за кордон під час воєнного стану.
10 000 доларів за звільнення від військової служби: затримано працівника військкомату
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Черкащині затримано працівника військкомату, який вимагав від чоловіка 10 тисяч доларів за звільнення від військової служби. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону затримано військовослужбовця одного із районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Черкаської області. Йому повідомлено про підозру у зловживанні впливом та самовільному залишенні місця служби (ч. 3 ст. 369-2, ч. 5 ст. 407 КК України).

За даними слідства, військовослужбовець одержав 10 тис. доларів неправомірної вигоди. За ці кошти він обіцяв вплинути на позитивне вирішення питання про постановку громадянина України на військовий облік, визнання його непридатним до проходження військової служби за станом здоров’я та видачу довідки, яка надавала б йому дозвіл для виїзду за кордон під час воєнного стану.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області