McDonald's підвищив вартість усіх позицій у меню: нові ціни

18:55, 19 вересня 2022
Оприлюднено нові ціни у київських ресторанах McDonald’s .
McDonald's підвищив вартість усіх позицій у меню: нові ціни
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Уже завтра, 20 вересня, відкриються перші три ресторани McDonald’s в Києві. Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються у жовтні.

У київських ресторанах McDonald' суттєво зростуть ціни на основну лінійку меню.

Прайс значно вищий, ніж у довоєнний час.

Так, Біг Мак коштуватиме 92 грн замість «довоєнних» 69 грн. Чизбургер подорожчає на 20 грн і коштуватиме 52 грн (на початок 2022 року – коштував 32 грн). Велика кола, яка до війни коштувала 30 грн, тепер коштуватиме 40 грн.

Чікен макнагетс коштуватимуть 71 грн за порцію з 6 шт. На початок 2022 року таку саму порцію можна було купити за 52 грн.

Подорожчав також сендвіч – Біг Тейсті. Нині він коштує 154 грн. замість 140 грн.

Нове меню буде діяти лише на основному прилавку, МакДрайві та МакЕкспресі з 09 по 21.00. Ресторани закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видаватиме уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір