У Києві зловмисник намагався зґвалтувати дівчину у вагоні метро

21:18, 28 вересня 2022
Зловмисник розстебнув дівчині сукню і почав робити непристойні дії, а коли вона почала кричати і плакати, він ударив її в живіт.
У Києві зловмисник намагався зґвалтувати дівчину у вагоні метро
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві затримали зловмисника, який намагався зґвалтувати дівчину у вагоні метрополітену. Про це повідомило управління Нацполіції в Київській області.

Вказано, що у вагоні метро сиділи дві молоді дівчини. Раптом невідомий чоловік почав здійснювати щодо однієї з них дії сексуального характеру.

Зловмисник розстебнув їй сукню і почав робити непристойні дії. Коли вона почала кричати і плакати, він ударив її в живіт і сказав, щоб дівчина мовчала. Подруги почали голосніше кричати.

Після того, як поїзд зупинився на станції Театральна, крики почув співробітник Головного управління Нацполіції в Київській області. Перелякані дівчата плакали і вказали на чоловіка, який все ще був у вагоні.

Підозрюваний чинив опір і намагався втекти, штовхнувши правоохоронця зі сходів ескалатора. Поліцейський наздогнав нападника вже на вулиці, затримав та доставив у відділення поліції метрополітену.

Раніше ми писали, що в Києві затримали чоловіка за розбещення 11-річної дівчинки. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду