HR-компанії для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядових рад Ощадбанку, Приватбанку та Укрексімбанку: результати

22:00, 30 вересня 2022
За результатами розгляду конкурсних пропозицій переможцями визначено три компанії.
HR-компанії для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядових рад Ощадбанку, Приватбанку та Укрексімбанку: результати
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мінфін повідомляє, що у п’ятницю, 30 вересня, Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження про визначення за результатами конкурсного відбору компаній з добору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядових рад АТ «Державний ощадний банк України», АТ КБ «ПриватБанк» і АТ «Державний експортно-імпортний банк України».

Як зазначається, оголошення про проведення конкурсів було оприлюднено 17 серпня 2022 р. (для кожного банку окремо). Конкурсний відбір було проведено конкурсною комісією, утвореною Мінфіном з числа її працівників. До роботи комісій також було долучено представників міжнародних організацій  з правом дорадчого голосу.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій переможцями конкурсу визначено такі компанії:

  • для АТ «Ощадбанк» – ТОВ «Уорд хауел Україна»;
  • для АТ КБ «ПриватБанк» – ТОВ «Екзекьютів Серч Юкрейн;
  • для АТ «Державний експортно-імпортний банк України» – ТОВ «Педерсен енд партнерс».

Рішенням Уряду також визначено умови оплати послуг компаній, що відповідають їх ціновим пропозиціям та умови договору про надання послуг між компанією та державним банком.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва