Кабмін перерозподілив 18 млн грн для забезпечення продбезпеки

18:00, 8 жовтня 2022
Згідно змін перерозподіляються 18 млн грн на забезпечення продовольчої продукції та пакувальні товари, послуги із зберігання та/або переробки зерна та збільшено обсяг субвенції на Донецьку, Запорізьку та Київську області (на 7 057 700 грн, 4 600 000 грн, та 6 602 340 грн відповідно).
Кабмін перерозподілив 18 млн грн для забезпечення продбезпеки
Фото: КМУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У суботу, 8 жовтня, Кабмін вніс зміни до додатків постанови від 3 травня 2022 р. № 528 «Деякі питання фінансування закупівлі товарів тривалого зберігання в умовах воєнного стану».

Згідно зі змінами, перерозподіляються 18 млн грн на забезпечення продовольчої продукції та пакувальні товари, послуги із зберігання та/або переробки зерна та збільшено обсяг субвенції на Донецьку, Запорізьку та Київську області (на 7 057 700 грн, 4 600 000 грн та 6 602 340 гривень відповідно).

Нагадаємо, для забезпечення населення продовольчими товарами тривалого зберігання та санітарно-гігієнічними товарами в умовах воєнного стану обласні та Київська міська військові адміністрації з мають забезпечити зберігання зерна та/або переробку його на борошно і крупи (за потреби) з компенсацією переробникам послуг з переробки та зберігання зерна за рахунок коштів державного бюджету.

Це передбачено програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану».

Донецькій, Запорізькій та Київській обласним військовим адміністраціям не вистачає коштів субвенції для розрахунку за послуги зі зберігання зерна, закупленого для задоволення нагальних потреб, проте, у Кіровоградській обласній військовій адміністрації є залишок невикористаної субвенції.

Перерозподіл коштів дозволить покрити видатки цих областей.

Раніше ми писали, що Кабмін затвердив новий Порядок внесення відомостей про належного користувача на авто до реєстру транспортних засобів.

Також Уряд затвердив особливий порядок зарахування до вишів дітей з окупованих та прилеглих до зони бойових дій регіонів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду