Кабмін схвалив рішення про залучення гранту на 4,5 млрд доларів: на що підуть кошти

19:15, 18 листопада 2022
Залучені грантові кошти буде спрямовано на забезпечення пенсійних виплат та окремих програм державної соціальної допомоги.
Кабмін схвалив рішення про залучення гранту на 4,5 млрд доларів: на що підуть кошти
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У п’ятницю, 18 листопада, на засіданні Уряду прийнято рішення про залучення гранту на бюджетну підтримку від Цільового фонду багатьох донорів у розмірі 4,5 млрд дол. США як третього додаткового фінансування для Проекту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні».

Зазначені грантові кошти надано Сполученими Штатами Америки та направлено до Цільового фонду багатьох донорів у рамках Проекту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні».

Також на засіданні Уряду підтримано проект Розпорядження Президента України «Про утворення делегації України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) щодо укладення Угоди про грант Цільового фонду багатьох донорів, а також уповноваження Міністра фінансів України Сергія Марченка на підписання цієї Угоди».

Залучені грантові кошти від Цільового фонду багатьох донорів у розмірі 4,5 млрд дол. США буде спрямовано на забезпечення пенсійних виплат та окремих програм державної соціальної допомоги, таких як оплата житлово-комунальних послуг, підтримка малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів та інвалідів з дитинства, ВПО, а також на оплату медичних послуг за програмою медичних гарантій тощо.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області