У Києві на капітальні ремонти притулків у 2023 році планується виділити 569 млн грн, — КМДА

18:42, 9 грудня 2022
Планується завершити реконструкцію будівель щодо створення двох центрів соціального захисту, а також продовжити капітальні ремонти.
У Києві на капітальні ремонти притулків у 2023 році планується виділити 569 млн грн, — КМДА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На капітальні ремонти найпростіших укриттів та захисних споруд цивільного захисту у Києві у 2023 році планується виділити 569 млн грн. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Відповідні зміни до Програми економічного та соціального розвитку столиці на 2021-2023 роки ухвалили депутати Київради 9 грудня.

Згідно з програмою, у 2023 році продовжено впровадження енергоефективних заходів: утеплення фасадів, заміну вікон та ремонт покрівель, капітальний ремонт інженерних мереж тощо.

На капітальний ремонт парків та скверів та облаштування об'єктів благоустрою передбачається спрямувати 150 млн грн.

У сфері житлової політики у програмі 330 млн грн закладено на придбання житла для різних категорій населення, зокрема для учасників АТО, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також черговиків квартирного обліку та інших киян, які потребують покращення житлових умов. Із передбачених коштів 130 млн грн буде направлено на придбання житла для тимчасового користування, зокрема, внутрішньо переміщених осіб.

У 2023 році у сфері соціального захисту та соцзабезпечення заплановано витрати у розмірі 89 млн грн. Зокрема, планується завершити реконструкцію будівель щодо створення двох центрів соціального захисту у Деснянському та Подільському районах, а також продовжити капітальні ремонти приміщень на вул. Зоологічної, 3 для розміщення центру комплексної реабілітації осіб із інвалідністю Шевченківського району.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області