У Нацполіції нагадали про дію комендантської години навіть у новорічну ніч

16:08, 26 грудня 2022
Речниця Нацполіції України нагадала про заходи безпеки і наголосила, що поліцейські закликають людей не ігнорувати сигнали тривоги та пам’ятати про дію комендантської години.
У Нацполіції нагадали про дію комендантської години навіть у новорічну ніч
Джерело фото: vezha.org
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Речниця Нацполіції України Мар’яна Рева повідомила, що в ніч з 31 грудня на 1 січня людям не слід забувати про дію комендантської години.

Так, Мар’яна Рева під час прямого ефіру телемарафону нагадала про заходи безпеки і наголосила, що поліцейські закликають людей не ігнорувати сигнали тривоги, пам’ятати про дію комендантської години та заборону на використання піротехнічних засобів.

Так, вона наголосила, що в умовах повномасштабної війни рф під час новорічних свят потрібно першочергово пам’ятати про заходи безпеки:

«Люди будуть збиратися вдома і відзначати свята, тому поліція готова максимально забезпечити безпеку в цей період. Звісно, ми обов’язково маємо проконтролювати дотримання всіх вимог воєнного стану. Перш за все, люди мають пам’ятати, що діє комендантська година, і про те, що сигнали повітряної тривоги не можна ніколи ігнорувати незалежно від того, який це день – святковий чи несвятковий. Бо ми розуміємо, наскільки підступним є наш ворог». 

Водночас речниця Нацполіції нагадала, що в підрозділах поліції і в розгорнутих мобільних пунктах поліції діють пункти обігріву, куди громадяни можуть звертатися по допомогу. 

Також Мар’яна Рева закликала людей не порушувати заборону та не використовувати піротехнічні засоби:

«Піротехнічні засоби, їхня реалізація та використання практично по всій території України є прямо заборонені. Тому, звісно, поліція буде реагувати на такі випадки.  Звертаюся до людей, які уже мають певний намір, певний задум це зробити. Не робіть цього, будь ласка. В першу чергу, подумайте про людей, які можуть сприйняти звуки салютів за звуки вибухів. Тому давайте пам’ятати, турбуватися один про одного, підтримувати одне одного».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду