РФ готується до нового наступу до 24 лютого, — Данілов

09:29, 28 січня 2023
Секретар РНБО вважає, що Росія може розпочати новий масштабний наступ на Донеччині та Луганщині.
РФ готується до нового наступу до 24 лютого, — Данілов
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російські війська готуються до нового масштабного наступу в Україні до річниці повномасштабного вторгнення - 24 лютого. Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов в ефірі "Радіо Свобода".

"Зараз вони готуються до максимальної активізації з урахуванням того, що це ж люди з "совка" , і вони вважають, що до річниці вони повинні мати якісь досягнення. Немає жодної таємниці, що вони до 24 лютого готуються до нової хвилі, як вони самі кажуть. Є розуміння, на яких ділянках вони хочуть щось зробити", - сказав Данілов.

Він зауважив, що у росіян "є завдання", яке полягає у тому, щоб вийти на кордони Донецької та Луганської областей. Крім того, за словами секретаря РНБО, російські підрозділи вже тиждень розвідують оборонні можливості українських сил на Запорізькому напрямі.

"І зараз є певне накопичення військ. Нам це відомо, ми розуміємо, що відбувається в Російській Федерації з цього приводу", - зазначив Данілов.

"В будь-якому випадку перемога обов'язково буде за нами, тому що ми розуміємо, що відбувається в Росії. Єдине питання - часу. І, на превеликий жаль, тієї дорогої ціни, яку ми платимо кожного дня, бо кожного дня гинуть наші захисники і захисниці на фронті", - наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, що видання Bloomberg повідомляло, що Путін планує новий наступ на Україну, готуючись до багаторічної війни.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд