Російські війська продовжують наступати на Бахмут, – Генштаб

09:33, 6 лютого 2023
Генштаб повідомляє, що на Бахмутському напрямку спостерігається повна відсутність координації між військослужбовцями зс рф та вагнерівцями.
Російські війська продовжують наступати на Бахмут, – Генштаб
Джерело фото slovoidilo.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Росіяни продовжують наступ на Бахмут, зазначають у Генштабі ЗСУ.

Станом на ранок 6 лютого, за даними Генштабу, окупанти намагаються наступати на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Зокрема, у Генштабі повідомляють, що на Бахмутському напрямку спостерігається повна відсутність координації та взаємодії серед військовослужбовців російських окупаційних військ та найманців так званої ПВК «Вагнер».

Загалом за минулу добу ЗСУ відбили наступ ворога в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кам’янка, Сєверне, Первомайське, Веселе, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка  Донецької області.

У Генштабі кажуть, що ворог продовжує зазнавати втрат.

Також стало відомо, що окупанти облаштували місцеву дитячу лікарню під військовий шпиталь для поранених військовослужбовців рф, у такий спосіб унеможлививши прийом дітей до лікарні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді