Прем'єр Італії відвідає Київ та оголосить новий пакет допомоги: відома дата візиту

14:18, 19 лютого 2023
Джорджія Мелоні оголосить про новий пакет військової допомоги, зокрема про надання разом з Францією систем протиракетної оборони SAMP-T.
Прем'єр Італії відвідає Київ та оголосить новий пакет допомоги: відома дата візиту
Фото: Reuters
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 21 лютого, прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні відвідає Київ та оголосить про новий пакет військової допомоги для України. Про це повідомляє італійське видання Il Fatto Quotidiano.

Перед візитом до Києва Мелоні приїде до Польщі, де зустрінеться з прем'єром та одним з найближчих союзників Матеушем Моравецьким.

За даними видання, у Києві прем'єр Італії проведе зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Очікується, що під час свого візиту Мелоні оголосить про новий пакет військової допомоги, зокрема про надання разом з Францією систем протиракетної оборони SAMP-T.

ЗМІ не називають інші деталі пакета допомоги. Проте вже відомо, що Італія не буде надавати Україні танки, оскільки має невелику їх кількість в арсеналі. Також Мелоні не буде обговорювати можливість передачі Україні винищувачів F-16.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді