Як убезпечити дітей від вибухових пристроїв: у ДСНС створили комікси

22:30, 19 лютого 2023
Герої коміксів пояснюють малечі, як правильно поводити себе з вибухонебезпечними предметами.
Як убезпечити дітей від вибухових пристроїв: у ДСНС створили комікси
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українські рятувальники випустили спеціальні дитячі комікси, котрі допоможуть батькам пояснити про небезпеку вибухових предметів дітям. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

У коміксах розповідається про Суперкоманду Землі, яка веде боротьбу з мінами. Герої пояснюють малечі, як правильно поводити себе з вибухонебезпечними предметами.

«Україна визнана однією з найбільш замінованих країн у світі. На територіях, де велись активні бойові дії, масово знаходять міни, снаряди та нерозірвані боєприпаси», - розповіли в ДСНС.

Головними героями історії є Зв'язківець, Провідник, леді Антипаніка та Гостре око.

У коміксі Суперкоманда розповідає дітям як бореться з вибухонебезпечними предметами. Окрім цього він має ряд інтерактивних завдань, які допоможуть дітям запам'ятати правила поводження з вибухівкою.

Дітям пропонують звертати увагу на місця, де можна знаходити міни. Їм показують, як може виглядати вибухівка. Інформацію можна завантажити на гаджет чи роздрукувати.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді