Вбив сусідку у лісосмузі: у Києві судитимуть чоловіка

07:21, 15 березня 2023
За скоєне зловмисник може провести до п’ятнадцяти років за ґратами.
Вбив сусідку у лісосмузі: у Києві судитимуть чоловіка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві судитимуть чоловіка, який вбив сусідку. Інцидент стався у серпні минулого року на вулиці Академіка Заболотного. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що місцевий житель разом з потерпілою проживали у одній багатоповерхівці. За декілька годин до події вони розпивали алкоголь, а далі разом вийшли з під’їзду та направились у бік лісосмуги, де згодом чоловік накинувся на сусідку та почав душити до моменту, поки остання перестала подавати ознаки життя.

«Завдяки злагодженим діям правоохоронців територіального управління поліції вдалось оперативно встановити особу, причетну до скоєння вбивства. Ним виявився - 53-річний киянин, у якого, під час санкціонованого обшуку у квартирі виявили речові докази, які вказували на його причетність до скоєння тяжкого злочину.

У подальшому фігуранта було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», — сказано у повідомленні.

Правоохоронці за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Нині співробітники Голосіївського управління поліції зібрали усі необхідні докази та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. За скоєне зловмисник може провести до п’ятнадцяти років за гратами.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду