Платитимуть ще ненароджені, — Єрмак про відшкодування завданої рф Україні шкоди

17:58, 2 травня 2023
Очільник ОП заявив, що росіянам доведеться заплатити за все – мінування територій, удари по об‘єктах, вбивства людей та викрадення дітей.
Платитимуть ще ненароджені, — Єрмак про відшкодування завданої рф Україні шкоди
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Офісі Президента наголосили, що рф за час повномасштабної війни завдала Україні колосальних збитків, відшкодовувати які будуть кілька наступних поколінь росіян.

Керівник ОП Андрій Єрмак зазначив, що коли ми говоримо про екологічну шкоду, якої постійно завдає росія внаслідок ударів по Україні, то маємо чітко дати зрозуміти росіянам, що за все доведеться платити.

«За мінування територій, за удари по об‘єктах, так само, як і за вбивства людей та викрадення дітей. Зараз вже рахунок пішов на кілька поколінь. Він загадковим чином не обнулиться, навпаки - примножиться. Платитимуть ще ненароджені майбутні покоління, і в них ніхто не питатиме хочуть вони цього, чи ні. Більше того, ці покоління матимуть серйозну проблему, бо в історію увійдуть нащадками російських терористів, які здійснювали геноцид українського народу. І сховатися від цього не вийде в жодній країні світу», – заявив Єрмак.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді