У Києві поліцейський пес Уран допоміг вийти на слід вбивці та розкрити злочин: подробиці

23:22, 10 травня 2023
Службова вівчарка узяла слід ймовірного вбивці й за кількасот метрів від місця злочину привіла правоохоронців у бомбосховища, в якому ховався підозрюваний.
У Києві поліцейський пес Уран допоміг вийти на слід вбивці та розкрити злочин: подробиці
Фото: поліція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві службова вівчарка на прізвисько Уран допомогла поліцейським розкрити злочин і вийти на слід убивці. Про це розповіли у поліції Києва.

Інцидент стався у Дарницькому районі столиці. До поліції зателефонували медики та повідомили, що на вулиці знайшли чоловіка із серйозними ножовими пораненнями. Він уже був мертвий.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, судово-медичний експерт та кінологи зі службовою німецькою вівчаркою на прізвисько Уран.

Співробітники поліції встановили особу загиблого – ним виявився 45-річний місцевий житель. Поруч із ним лежав ніж.

Службовий собака Уран узяв слід ймовірного вбивці й за кількасот метрів від місця події привів правоохоронців у бомбосховища, в якому ховався підозрюваний.

З'ясувалося, що між двома чоловіками стався конфлікт, внаслідок якого фігурант двічі вдарив опонента у живіт ножем. Від тяжких поранень чоловік загинув на місці пригоди до приїзду лікарів.

Підозрюваним убивцею виявився 43-річний уродженець Житомирської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочину. У Києві він ніде не мешкає.Слідчі територіального підрозділу затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тепер йому "світить" до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська