Заохочує агресію: Арахамія прокоментував «вступ до НАТО в обмін на відмову від територій»

21:54, 15 серпня 2023
Керівник фракції «Слуга Народу» підкреслив, що відмова від територій «не означає закінчення війни, а гарантує нові конфлікти у різних точках земної кулі».
Заохочує агресію: Арахамія прокоментував «вступ до НАТО в обмін на відмову від територій»
Фото: Давид Арахамія/Фейсбук
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як ми писали, керівник апарату генерального секретаря НАТО Стіан Єнссен заявив, що Україна може вступити до НАТО в обмін на території, які тимчасово захоплені росією.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підкреслив, що розмови про відмову від наших територій в обмін на будь-що лише заохочують агресію.

озмови про відмову від наших територій в обмін на будь-що лише заохочують агресію.У принципі, ми це вже бачимо по перших реакціях із москви.

Їм ця ідея подобається, бо вона узаконює загарбницькі війни й підриває міжнародне право. Вона веде до поразки демократії та тріумфу тоталітарних режимів.

Відмова від територій не означає закінчення війни. Вона гарантує нові конфлікти у різних точках земної кулі", - написав Арахамія у Телеграм.

Нагадаємо, що речник МЗС Олег Ніколенко підкреслив, що Україна не торгує територіями.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду