Ігор Клименко повідомив, які автошколи можуть закрити

14:55, 2 листопада 2023
За словами глави МВС, зараз йде аналіз роботи всіх автошкіл.
Ігор Клименко повідомив, які автошколи можуть закрити
Фото: novyny.live
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зазначив, що до здачі теоретичних іспитів українці можуть готуватися вдома, не треба ходити в автошколи і платити кошти. Про це він сказав в інтерв’ю ukranews.com.

«Звичайно, ми зараз робимо аналіз роботи всіх автошкіл. І ті автошколи, які зловживали або зловживають своїми повноваженнями, будуть закриті», – наголосив він.

Ігор Клименко зазначив, що іспит буде відбуватися виключно на нових автомобілях, обладнаних системами відео і аудіофіксації для того, щоб мінімізувати будь-який сторонній вплив на результати здачі.

«Це ж стосується і теоретичних іспитів. Стороннє втручання практично неможливе. Але можу сказати, що паралельно ми організуємо контроль за цими процесами. У найближчий час ми введемо «гарячу лінію» по роботі сервісних послуг нашими підрозділами. Ми маємо чітко розуміти, що країна має бути нетерпимою до будь-яких корупційних проявів, хабарництва і вимагання, тому наші громадяни також мають формувати свою культуру ставлення до корупції», – заявив глава МВС.

Нагадаємо, раніше назвали типові помилки автошкіл та сервісних центрів при іспитах на право керування та підготовці водіїв.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва