Зеленський доручив знайти рішення, щоб вильоти носіїв «Кинджалів» «не паралізували країну на години»

16:01, 17 листопада 2023
Володимир Зеленський на Ставці доручив Міноборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти російських МІГів не паралізували країну.
Зеленський доручив знайти рішення, щоб вильоти носіїв «Кинджалів» «не паралізували країну на години»
Фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У п’ятницю, 17 листопада, відбулося засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Глава держави зазначив, що доручив Міноборони, Генштабу та Кабміну розробити рішення, щоб вильоти російських літаків, які несуть аеробалістичні ракети «Кинджал», «не паралізували країну на години».

За його словами, учасники ставки також заслухали доповідь міністра оборони Умєрова про потреби ЗСУ у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні та послугах – в усьому необхідному для подальшої деокупації України.

«Реалізація поточних контрактів. Контрактування на наступний рік як із вітчизняним ОПК, так і з закордонними постачальниками. Систематизація очікуваної міжнародної технічної допомоги.

Доповідь міністра стратегпрому Камишіна щодо нарощування обсягів виробництва на підприємствах вітчизняного ОПК. А також поточний стан і перспективи нашої багаторічної ракетної програми, ухваленої ще у 2021 році.

Ситуація на фронті: Лиман, Бахмут, Авдіївка, Херсонщина. Доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова та Содоля.

Окремо доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв «кинджалів» не паралізували країну на години», - повідомив Зеленський.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва