У ДСНС показали наслідки масованої атаки дронів рф на Київ, фото

10:25, 25 листопада 2023
У Солом’янському районі столиці сталося руйнування даху дитячого садку, а у Дніпровському районі сталося падіння уламка на сходову клітину 27 поверхового житлового будинку.
У ДСНС показали наслідки масованої атаки дронів рф на Київ, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як раніше ми писали, у ніч на 25 листопада російські окупаційні війська атакувала Київ дронами-камікадзе. Внаслідок падіння уламків постраждали кілька людей, виникли пожежі у різних районах столиці.  

Головне управління ДСНС України у м. Києві повідомило, що падіння уламків зафіксовано у Солом’янському та Дніпровському районах столиці.

Загалом цієї ночі рятувальники виїжджали на виклики з ліквідації наслідків ворожих обстрілів 15 разів.

«Солом’янський район: сталося руйнування даху дитячого садку на площі 100 кв. м, ліквідовано пожежу трьома осередками на площі 2 кв.м;

За іншою адресою, сталося падіння уламка біля пʼятиповерхівки, внаслідок вибухової хвилі пошкоджено 4 автомобілі та вибиті вікна в будинку з 1 по 5 поверхи. На 2-му поверсі фахівці ДСНС врятували 2 жінки, які були заблоковані в квартирі.

Дніпровський район, сталося падіння уламка на сходову клітину 27 поверхового житлового будинку, також пошкоджено технічний поверх», - сказано у повідомленні.

Рятувальники додали, що на місці подій було залучено 81 рятувальників та 17 од. техніки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва