У Києві чоловік облаштував теплицю, де вирощував коноплі

19:59, 22 грудня 2023
Патрульні виїхали на виклик щодо пограбування, а виявили розсадник коноплі у сусідньому будинку.
У Києві чоловік облаштував теплицю, де вирощував коноплі
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція розпочала кримінальне провадження стосовно чоловіка, який вирощував коноплі в одному з районів Києва. Чоловік у власному будинку облаштував теплицю де вирощував нарковмісні рослини. Вилучені коноплі направили на експертне дослідження. Йому загрожує до 3 років обмеження волі за вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України – незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель. Про це повідомляє поліція Києва.

Патрульні отримали повідомлення про можливу крадіжку в одному з приватних будинків у столичних Бортничах. Під час перевірки інформації, поліцейські виявили, що сусід потерпілого облаштував теплицю для вирощування конопель у своєму будинку.

За даними правоохоронців, 39-річний мешканець обладнав спеціальну теплицю з необхідним освітленням, системою поливу, вентиляцією та контролем температури та вологості. В результаті обшуку вилучено коноплі та спеціальне обладнання, яке використовувалося для їх вирощування. Все це було направлено на проведення експертного дослідження.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження із підозрою чоловіку в незаконному вирощуванні конопель. Поліція також перевіряє його можливу причетність до вчинення інших наркозлочинів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді