Команда МВФ прибула до Києва: що обговорять представники України та партнери

10:37, 12 лютого 2024
Під час зустрічі мають піднятися питання спроможності України та програми розширеного фінансування.
Команда МВФ прибула до Києва: що обговорять представники України та партнери
Джерело фото: bank.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві відбудеться зустріч команди Міжнародного валютного фонду з представниками української влади та іншими партнерами з метою обговорення питань посилення спроможностей України. Постійний представник МВФ в Україні Ваграм Степанян повідомив, що команда МВФ вже в Україні.

«Команда МВФ на чолі з Умою Рамакрішнан, заступником директора Європейського департаменту МВФ, розпочинає сьогодні у Києві зустрічі з представниками влади України та іншими партнерами», – сказав Степанян.

За його словами, на зустрічах буде обговорюватися економічна політика України та виклики, що стоять перед країною. Крім того, команда МВФ візьме участь у засіданні керівного комітету Фонду розвитку потенціалу України, що адмініструється МВФ, яке відбудеться 13 лютого. На цьому засіданні будуть обговорюватися пріоритети щодо посилення спроможностей України та підтримка Фондом цього завдання.

Після цих зустрічей 17 лютого місія МВФ розпочне дискусії з представниками української влади у Варшаві у контексті третього перегляду програми розширеного фінансування, що підтримується МВФ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва