Протягнув декілька метрів та зламав ногу: у Києві судитимуть водія тролейбуса

11:14, 12 лютого 2024
Водію тролейбуса загрожує до трьох років обмеження волі.
Протягнув декілька метрів та зламав ногу: у Києві судитимуть водія тролейбуса
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві перед судом постане водій тролейбуса, який серйозно травмував пасажирку. Порушник проїхав декілька метрів від зупинки, затиснувши в дверях руку 76-річної пасажирки, яка внаслідок падіння  зламала ногу. Про це йдеться у пресслужбі столичної поліції.

Правоохоронці зазначають, що подія трапилась наприкінці вересня 2023 року, поблизу зупинки громадського транспортну. Внаслідок падіння з салону тролейбуса травмувалась місцева мешканка 1947 року народження.

Керманич громадського транспорту від’їхав від зупинки, не помітивши, що в дверях салону затиснута рука пасажирки, яка щойно вийшла. Він декілька метрів протягнув жінку за тролейбусом, а коли зупинився і відчинив двері 76-річна пасажирка впала на асфальт та травмувала ногу. Медики діагностували у потерпілої забої та перелом стегна.

«Разом з тим, експертиза встановила, що водій тролейбуса мав технічну можливість уникнути цієї дорожньо-транспортної пригоди, дотримавшись відповідних пунктів Правил дорожнього руху та своєї посадової інструкції», - повідомляє поліція.

31-річному керманичу повідомили про підозру у вчиненні злочину. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду.

Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду