Давид Арахамія розповів, про що фракція Слуга народу розмовляла з Зеленським

19:16, 21 лютого 2024
Голова фракції «Слуга народу» вирішив «спростувати усі конспірологічні теорії».
Давид Арахамія розповів, про що фракція Слуга народу розмовляла з Зеленським
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 21 лютого, Президент Володимир Зеленський провів зустріч з фракцією «Слуга народу». Голова фракції Давид Арахамія розповів про що йшлося на зустрічі, яка привернула багато уваги ЗМІ, так як це перше зібрання в широкому форматі від початку повномасштабного вторгнення. 

Перш за все він зазначив, що зустріч була запланована ще наприкінці минулого року, але графік Президента дозволив провести її лише зараз.

«Мета зустрічі – синхронізація усіх наших зусиль і посилення окремих напрямків роботи. В цьому немає нічого нового, такі стратегічні сесії ми проводили щороку і до повномасштабного вторгнення. Це нормальна практика для всіх великих команд», - розповів Арахамія.

Крім того, мова йшла про фронт, економіку, допомогу парнерів, збереження єдності в суспільстві і про завдання для парламенту і депутатів за цими напрямками.

«Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями. Будемо тримати цей темп до Перемоги», - зазначив депутат.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду