Правоохоронці затримали нетверезого водія, який вчинив потрійну ДТП у Києві

18:31, 18 березня 2024
Повідомлено про підозру 23-річному водієві, який вночі в стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП на вулиці Братиславській.
Правоохоронці затримали нетверезого водія, який вчинив потрійну ДТП у Києві
Джерело фото: Поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві поліцейські затримали п’яного водія, який став причиною потрійної ДТП. За даними поліції Києва, 23-річний водій автомобіля «Audi», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння з коефіцієнтом 1,74 проміле, наїхав спершу на автомобіль «Infiniti», що рухався перед ним, від чого останній втратив керування й виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із «КІА». Ця подія сталася вчора ввечері на вулиці Братиславській у Деснянському районі міста.

В результаті аварії водії «Infiniti» та «КІА» отримали різні травми і були госпіталізовані до лікарні. Правоохоронці затримали винуватця події в порядку, встановленому законом, і повідомили йому про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту у стані сп’яніння.

Відповідно до частини 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України, водія може очікувати до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва