Міноборони перешкодило постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів для ЗСУ

20:52, 18 березня 2024
Інспектори Міноборони у лютому виявили порушення у постачанні 264,09 тонн їжі для військових.
Міноборони перешкодило постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів для ЗСУ
Джерело фото: ti-ukraine.org
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У лютому інспектори Міністерства оборони України завадили постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів до військових частин. За даними Центрального управління контролю якості, представники провели перевірки на складах компаній-постачальників харчів перед відправленням їх до військових підрозділів.

«Ми системно проводимо перевірки на складах компаній до постачання в підрозділи. Якщо інспектори фіксують зіпсовані продукти, постачальник має замінити партію. Деякі недобросовісні компанії завдають збитки державі. Наприклад, на рівні оперативно-стратегічних угруповань військ лише за лютий недопоставили продукції на суму – 36 479 997,10 гривень. Зокрема, поставки зривають компанії, які систематично не виконують свої обов’язки. Ми відкрито повідомлятимемо суспільству щодо усіх питань із постачанням харчового забезпечення. За будь-яких обставин наші військові не повинні відчувати жодних проблеміз якістю їжі», - підкреслив заступник міністра оборони Віталій Половенко.

Згідно з умовами договору, постачальник повинен замінити неякісну продукцію на якісну протягом 24 годин. Заступник міністра оборони зауважив, що підприємства, які порушують умови договору, підлягають штрафним санкціям.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва