На Волині чоловік тяжко поранив ножем працівника ТЦК

13:55, 23 березня 2024
Військком під час візиту до військовозобов'язаного став жертвою нападу та був госпіталізований із серйозними ножовими пораненнями.
На Волині чоловік тяжко поранив ножем працівника ТЦК
Джерело фото: Telegram-канали
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Нововолинську на Волині чоловік з ножем напав на одного із працівників Територіального центру комплектування. Про це повідомляє Волинський обласний ТЦК та Служба підтримки.

Згідно з отриманою інформацією, двоє працівників ТЦК відвідали військовозобов'язаного, який ігнорував виклик на військову службу.

«На одного з них було здійснено напад із застосуванням холодної зброї (ножа) за адресою проживання громадянина», - йдеться в заяві.

За інформацією військкомів, під час обговорення ситуації чоловік раптово вийшов з квартири та наніс два удари ножем працівнику ТЦК. Один із ударів був заблокований, але другий спричинив серйозні травми, оскільки потрапив у черевну порожнину.

Негайно після інциденту працівника ТЦК госпіталізували з діагнозом «різана рана передньої стінки живота, проникаюча». Відомості про його поточний стан наразі не розголошуються.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва