На Одещині судили чоловіка, у якого під час сімейної сварки знайшли зброю

19:56, 23 березня 2024
Суд виніс вирок у справі про незаконне поводження зі зброєю.
На Одещині судили чоловіка, у якого під час сімейної сварки знайшли зброю
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Суд виніс рішення про покарання правопорушнику, який був затриманий у зв'язку з незаконним поводженням зі зброєю. За даними поліції Одеської області, чоловіка затримали внаслідок виклику на сімейну сварку у Любашівській селищній громаді.

Суд призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном півтора роки. Власника оселі звинуватили в незаконному придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї без відповідного дозволу.

Під час обшуку поліцейські вилучили саморобну гладкоствольну, короткоствольну вогнепальну зброю, яка була придатна для стрільби. Експертиза підтвердила це.

У рамках кримінального провадження були зібрані достатні докази, які підтвердили вину обвинуваченого. Суд прийняв рішення на підставі зібраних доказів і призначив покарання відповідно до чинного законодавства. Крім позбавлення волі, чоловік зобов'язаний періодично з'являтися для реєстрації у відповідний орган пробації та повідомляти про зміни місця проживання, роботи або навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва