Конкурс до Ради громадського контролю при НАБУ стартує з 15 травня

10:18, 15 травня 2024
Документи від кандидатів приймаються до 24 травня в електронному вигляді.
Конкурс до Ради громадського контролю при НАБУ стартує з 15 травня
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Конкурс до Ради громадського контролю при НАБУ стартує з 15 травня. Цьогоріч він відбудеться за новою процедурою – у додатку Дія. Про це повідомили у Національному антикорупційному бюро.  

Повідомляється, що прийом документів триватиме до 24 травня включно. Голосування, за підсумками якого стане відомий новий склад Ради, призначене на 10 червня.

Делегувати представників для участі в конкурсі можуть лише громадські організації, діяльність яких пов’язана із запобіганням та протидією корупції. Документи кандидатів приймаються в електронному вигляді до 24 травня включно на електронну адресу [email protected].

Довідково

Рада громадського контролю – це колегіальний орган, який складається з 15 осіб. Основними завданнями якого є громадський контроль за роботою НАБУ, забезпечення прозорості та об’єктивна оцінка діяльності Бюро. Представники Ради входять до складу внутрішніх комісій Бюро, а також постійно взаємодіють з НАБУ з широкого спектра питань.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України