Одеські дороги ремонтуватимуть за понад 14 млн гривень

20:26, 26 травня 2024
Одеський депутат з місцевим бізнесменом взялися за ремонт одеських доріг без аукціону й конкуренції.
Одеські дороги ремонтуватимуть за понад 14 млн гривень
Джерело фото: Forbes.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Одещині планується черговий ремонт доріг, який обійдеться держбюджету у 14 461 165,20 гривень. За даними Центру публічних розслідувань, інформація про цей ремонт була знайдена у системі електронних закупівель Prozorro.

Ця закупівля, яка включає ремонт проїжджої частини та тротуарів, здійснюється без конкурентів, оскільки були проведені відкриті торги з особливостями. Обрана компанія, ТОВ «Ростдорстрой», отримає замовлення на ремонт понад 10 тисяч квадратних метрів доріг. Ремонт має бути завершений до 31 грудня 2024 року, а за це компанія отримає понад 14 мільйонів гривень.

За інформацією, бенефіціарами цього проекту є депутат Одеської міськради Юрій Шумахер, представник партії «Довіряй ділам», та бізнесмен Євген Коновалов.

Відкриті торги з особливостями дозволяють прискорити процес вибору підрядника, але часто вони не пройшли через аукціон, що виключає конкуренцію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва