Як оскаржити результат практичного іспиту в сервісному центрі МВС: роз’яснення

20:15, 27 травня 2024
У головному сервісному центрі МВС повідомили, якщо особа не задоволена результатом практичного іспиту, вона може його оскаржити.
Як оскаржити результат практичного іспиту в сервісному центрі МВС: роз’яснення
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Посилений контроль на іспитах у сервісних центрах МВС дає більше можливостей для оскарження рішення екзаменатора. Про це розповів представник Головного сервісного центру МВС Павло Єфіменко в коментарі телеканалу «UA:Перший».

Він зазначив, що автівки сервісних центрів МВС для складання практичних іспитів обладнані чотирма камерами спостереження з фіксацією звуку в салоні, трекером та фіксацією дорожньої обстановки попереду і позаду.

«Відео з кожного іспиту зберігається на сервері. У випадку, якщо особа не задоволена результатом практичного іспиту, вона може його оскаржити, — розповів Павло Єфіменко. — Для цього особі необхідно протягом 10 днів звернутися в той Сервісний центр, де вона складала іспит. Відео з іспиту вона може отримати протягом 30 днів».

За його словами, також це відео потім переглядають спеціалісти. Таким шляхом здійснюють моніторинг, щоб не було будь-яких інцидентів з боку недоброчесності осіб.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва