Цьогоріч передбачено $625 мільйонів на виплати ВПО, — Ірина Верещук

21:19, 17 червня 2024
Цьогоріч 625 мільйонів доларів передбачено саме на грошові виплати українцям вразливих категорій.
Цьогоріч передбачено $625 мільйонів на виплати ВПО, — Ірина Верещук
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Цьогоріч 625 мільйонів доларів передбачено на грошові виплати внутрішньо переміщеним особам. Про це повідомила віцепрем’єр-міністр, міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

«Я знаю, що цьогоріч 625 мільйонів доларів передбачено саме на грошові виплати нашим людям вразливих категорій. Я дуже прошу продовжувати такі програми», – зазначила вона.

Ірина Верещук відзначила надійну підтримку міжнародних партнерів та донорів. Зокрема USAID, WFP, IOM, UNHCR, UNICEF тощо.

За її словами, саме завдяки цим організаціям з моменту повномасштабного вторгнення українці отримали 2 мільярди доларів США грошової допомоги, а половина цих коштів була спрямована на підтримку ВПО.

«Грошова підтримка – це швидкий, простий та гнучкий інструмент гуманітарного реагування. Тому він дуже ефективний», - акцентувала Верещук.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду