Розтрата понад 1,9 млн грн на закупівлі автономних обігрівачів: перед судом постане очільниця одного з департаментів Полтавської міськради

17:31, 23 червня 2024
Встановлено, що жінка від імені департаменту уклала з полтавським товариством два договори на закупівлю 78 автономних обігрівачів за завищеними цінами та непридатних для використання в житлових приміщеннях.
Розтрата понад 1,9 млн грн на закупівлі автономних обігрівачів: перед судом постане очільниця одного з департаментів Полтавської міськради
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Очільницю одного з департаментів Полтавської міськради судитимуть за фактом розтрати понад 1,9 млн грн на закупівлі автономних пунктів обігріву. Про це повідомляє Полтавська обласна прокуратура.

Зазначається, що прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно очільниці одного з департаментів Полтавської міської ради. Їй інкримінують розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах, в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 191 КК України).

Встановлено, що у грудні 2022 року жінка від імені департаменту уклала з полтавським товариством два договори на закупівлю 78 автономних обігрівачів за завищеними цінами та непридатних для використання в житлових приміщеннях.

Як наслідок, територіальній громаді в особі виконавчого комітету Полтавської міської ради завдано збитки на загальну суму понад 1 млн 900 тис. грн.      

Наразі за клопотанням слідчого і прокурора обвинувачена відсторонена від посади.   

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська