Україна вже отримала рішення щодо нових систем Patriot, – Зеленський

08:30, 24 червня 2024
Україна працює над постачанням нових систем ППО Patriot та потребує далекобійної зброї.
Україна вже отримала рішення щодо нових систем Patriot, – Зеленський
Джерело фото: ukrinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна активно працює над постачанням нових систем протиповітряної оборони Patriot, а також має гостру потребу в далекобійній зброї. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

«Ми вже отримали рішення щодо нових Patriot для України й готуємо продовження, ми працюємо над постачанням іще систем ППО», — заявив президент.

Зеленський також наголосив, що далекобійна зброя є критично важливою для прискорення завершення війни. «І далекобійність зараз - це питання не лише про те, чого ми можемо досягти на полі бою, але й про те, коли взагалі завершиться війна. Що більше ми можемо, то швидше вдасться примусити росію до справедливого миру», — підкреслив він.

Ці заяви відображають стратегію України щодо зміцнення обороноздатності та наближення завершення військового конфлікту на справедливих умовах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва