ВАКС обрав запобіжний захід меру Мукачева Андрію Балозі

18:59, 26 червня 2024
Меру Мукачева Андрію Балозі обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести 30 млн грн застави.
ВАКС обрав запобіжний захід меру Мукачева Андрію Балозі
Фото: mukachevo.net
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 26 червня, слідчий суддя ВАКС застосував запобіжний захід до міського голови на Закарпатті, який спільно з іншими особами підозрюється у зловживанні службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки комунальної власності площею понад 3 га. Про це повідомила пресслужба САП.

У відомстві не називають призвіще посадовця, але, за даниим ЗМІ, мова йде про мера Мукачева Андрія Балогу.

«Так, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 30 млн грн застави, з покладенням відповідних процесуальних обов’язків», - повідомили у САП.

Раніше ми писали, що СБУ, НАБУ та САП викрили міського голову та голову районної ради одного із міст Закарпатської області у причетності до корупційних схем. Посадовці зловживали службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки у центрі міста площею понад 3 га.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд