Денис Шмигаль доручив міністрам невідкладно відвідати прифронтові регіони

12:42, 27 червня 2024
На виконання завдання Володимира Зеленського міністрів відправили у робочі поїздки у прифронтові області, за результатами яких будуть заслухані звіти.
Денис Шмигаль доручив міністрам невідкладно відвідати прифронтові регіони
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, Президент Володимир Зеленський після візиту на Донеччину анонсував окрему розмову з урядовцями, які відповідають за прифронтові громади і «не були тут по пів року і більше». Він заявив, що "буде робити висновки" щодо цих міністрів.

"Буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту – у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше", - сказав Президент. 

27 червня прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що доручив міністрам невідкладно здійснити робочі поїздки у прифронтові області, за результатами яких будуть заслухані звіти. 

«На виконання завдання президента доручив міністрам невідкладно здійснити низку робочих поїздок у регіони», — повідомив Шмигаль. 

Серед пріоритетів урядовців під час поїздок — соціальна сфера, енергетика, оборона, підготовка до навчального року, медицина, укриття, інфраструктура та виробництво, додав очільник Кабміну.

Він додав, що за результатами цієї роботи проведуть регіональні та виїзні засідання уряду, на яких розглядатимуться проблемні питання визначених областей.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Гребенюк
    Наталія Гребенюк
    суддя Східного апеляційного господарського суду