Грався в гаражі і підпалив сіно: на Одещині від термічних опіків загинув 10-річний хлопчик

22:30, 21 липня 2024
10-річний хлопчик загинув через пожежу в Болградському районі.
Грався в гаражі і підпалив сіно: на Одещині від термічних опіків загинув 10-річний хлопчик
Джерело фото: od.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліцейські розслідують обставини, за яких 10-річний хлопчик з Болградського району отримав термічні опіки і помер. Інцидент стався 20 липня в селі Мирнопілля, Болградського району. Про це повідомила Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Повідомлення про опіки у дитини надійшло до поліції від медиків швидкої допомоги. За попередніми даними, хлопчик грався в гаражі і підпалив сіно, що сушилося в приміщенні. Внаслідок цього дитина надихалася чадного газу, втратила свідомість та отримала близько 40% опіків тіла. На жаль, хлопчик помер до прибуття медиків.

На момент трагедії батьки загиблого були на роботі, а за ним доглядав 17-річний брат, який залишив його без нагляду і спав у будинку. Родина, де виховується троє неповнолітніх дітей, перебуває на обліку служби у справах дітей як така, що опинилася у складних життєвих обставинах.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Повні обставини трагічної події встановлюються.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Микола Шаповал
    Микола Шаповал
    суддя Сумського окружного адміністративного суду
  • Андрій Осаулов
    Андрій Осаулов
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва