Фахівці із супроводу ветеранів отримають надбавки до 50% від окладу

15:00, 2 серпня 2024
Уряд встановив надбавку при оплаті праці фахівців із супроводу ветеранів.
Фахівці із супроводу ветеранів отримають надбавки до 50% від окладу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На засіданні Уряду було затверджено введення надбавок для фахівців, які супроводжують ветеранів війни та демобілізованих осіб. Відтепер, таким спеціалістам буде нараховуватися надбавка за особливий характер праці у розмірі до 50% від посадового окладу за фактично відпрацьований час. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Постановою пропонується внести зміни до розділу XLIII «Соціальні та реабілітаційні послуги» додатку 2 до постанови № 1298 від 30 серпня 2002 року, додавши нову позицію «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб». Розмір надбавки буде визначатися керівником відповідної установи, залежно від навантаження, своєчасності та якості наданих послуг, а також відсутності скарг.

Розробка проєкту постанови була ініційована Міністерством економіки і обговорена на нарадах з питань ветеранської політики під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук. Реалізація цього акта створює правові підстави для чіткішого регулювання умов оплати праці спеціалістів, які забезпечують супровід ветеранів та демобілізованих осіб.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Алла Ярош
    Алла Ярош
    суддя Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Ірина Колеснікова
    Ірина Колеснікова
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Наталія Височанська
    Наталія Височанська
    суддя Чернівецького апеляційного суду