На Хмельниччині бухгалтерку виправної колонії підозрюють у несплаті 1,5 млн грн страхового внеску

07:36, 10 серпня 2024
За даними слідства, вона підробила щомісячні звіти про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
На Хмельниччині бухгалтерку виправної колонії підозрюють у несплаті 1,5 млн грн страхового внеску
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Головному бухгалтеру виправної колонії Хмельниччини повідомили про підозру в умисному ухиленні від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму понад 1,5 млн грн. Про це повідомляє обласна прокуратура.

Зазначається, що бухгалтерка підробила щомісячні звіти про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, занизивши суму нарахованого єдиного внеску на більш як 1,5 млн грн.

У ході розслідування було забезпечено сплату виправною установою заборгованості.

Жінці оголосили підозру в умисному ухиленні від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та у службовому підробленні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва