До кінця дня стане зрозуміло – в Укренерго розповіли про стан енергосистеми після обстрілів

16:49, 26 серпня 2024
Юрій Бойко зазначив, що до кінця дня Укренерго буде розуміти ситуацію, і оперативно будуть відкориговані зусилля з енергозабезпечення.
До кінця дня стане зрозуміло – в Укренерго розповіли про стан енергосистеми після обстрілів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Наразі складно відповісти, чи вплинула сьогоднішня масована атака на плани з відновлення енергосистеми та графіки обмеження світла. Водночас плани щодо підготовки до зими доведеться коригувати. Про це на брифінгу сказав радник Прем'єр-міністра України, член Наглядової ради «Укренерго» Юрій Бойко.

«Поки що важко сказати, наскільки ця атака вплине на плани з відновлення енергосистеми і на можливість без обмежень постачати електрику нашим споживачам у вересні-жовтні, але думаю, що до кінця дня ми розумітимемо ситуацію, і оперативно буде відкориговано зусилля з енергозабезпечення», - заявив Бойко.

Водночас він зауважив, що за відсутності обстрілів до кінця жовтня не планувались великі обмеження або ж загалом відключення, оскільки в цей період очікувалось мінімальне навантаження на енергосистему.

«Цілком очевидно, що за результатами атаки необхідно буде проаналізувати стан енергосистеми, зміни, які, безумовно, будуть носити знак "мінус", і відповідно скоригувати плани з підготовки до зими», - додав Бойко.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Марія Кедик
    Марія Кедик
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Оксана Броновицька
    Оксана Броновицька
    суддя Деснянського районного суду міста Києва
  • Габор Собослой
    Габор Собослой
    суддя Закарпатського апеляційного суду