У Львові заборонили кінні прогулянки в центрі міста

18:17, 27 серпня 2024
Міськрада Львова заборонила використання коней та поні у центральній частині міста.
У Львові заборонили кінні прогулянки в центрі міста
Ілюстративне фото, джерело - УНІАН
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львові заборонили використання коней та поні у центральній частині міста. Таке рішення прийняли після інциденту на проспекті Свободи, де впав кінь, запряжений у карету.

Про заборону оголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на засіданні виконавчого комітету 27 серпня.

«Щойно завершилося засідання виконкому, де було ухвалене рішення зупинити будь-яку діяльність кінних карет в центральній частині міста. Також було прийняте рішення щодо робочої групи, яка оперативно напрацює пропозиції, що знову ж таки будуть винесені на затвердження. Ми маємо дослідити всі факти. Таких інцидентів у місті не має бути», — сказав Андрій Москаленко.

Перше засідання робочої групи відбудеться ввечері 27 серпня. В робочу групу увійдуть представники громадськості, експерти, зоозахисники та працівники відповідних підрозділів.

Москаленко зазначив, що робоча група почне працювати негайно, і результати її діяльності будуть оперативно оприлюднені. Це питання викликає велику суспільну увагу, тому влада міста надасть йому особливу вагу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Піндрак
    Олександр Піндрак
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Володимир Білоус
    Володимир Білоус
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді