На Рівненщині оголосили у розшук експосадовця, який привласнив понад 800 тисяч гривень державних коштів

18:50, 13 вересня 2024
Керівник комунального підприємства у 2016 році уклав договір на розроблення проектно-кошторисної документації на реконструкцію міських очисних споруд, але не отримавши її, вніс в офіційні документи неправдиві відомості.
На Рівненщині оголосили у розшук експосадовця, який привласнив понад 800 тисяч гривень державних коштів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Рівненщині колишньому директору Кузнецовського міського комунального підприємства повідомлено про підозру у привласненні понад 800 тисяч державних коштів. Про це повідомляє обласна прокуратура. 

Зазначається, що у 2016 році керівник комунального підприємства уклав договір із приватною фірмою про розроблення проектно-кошторисної документації на реконструкцію міських очисних споруд, на той час ще міста Кузнецовськ. Пізніше він використав владні повноваження та, не отримавши проектно-кошторисної документації, вніс в офіційні документи неправдиві відомості, на підставі яких фірмі перерахували понад 800 тисяч гривень.

Наразі підозрюваного оголошено в розшук, оскільки він в січні 2022 року виїхав за межі країни. Прокурор звернувся до слідчого судді з клопотанням про затримання підозрюваного з метою приводу. Встановлюється також причетність до злочину інших осіб.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Василь Німченко
    Василь Німченко
    перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Юрій Полотнянко
    Юрій Полотнянко
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Тетяна Кармазина
    Тетяна Кармазина
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду