Зеленський пояснив, в чому полягає суть неядерного стримування рф

15:11, 17 жовтня 2024
Неядерне стримування росії — це, зокрема, розміщення на території України ракетного комплекту, — пояснив Президент Володимир Зеленський.
Зеленський пояснив, в чому полягає суть неядерного стримування рф
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна пропонує розмістити пакет неядерного стримування рф на своїй території. Це, за його словами, може сприяти примусу рф до переговорів і забезпечити захист від майбутньої агресії. 

Зеленський представив в Європейські Раді План перемоги України у війні. Третій пункт плану полягає у "неядерному стримуванні" росії.

Як зазначив Зеленський, це підхід "мир через силу". Мова про відповідний ракетний комплект, який пропонується розмістити на території  України.

"Ми надали всі деталі нашим партнерам, які можуть це зробити. Це США, Велика Британія, Франція, Італія та Німеччина. Путін повинен поважати нашу силу, а не змушувати вільний світ тремтіти від його погроз", — наголосив Президент.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відправився до Брюсселю, де представить План перемоги.

Як писала «Судово-юридична газета», Президент України 17 жовтня відвідає штаб-квартиру НАТО під час зустрічі міністрів оборони країн Альянсу.

Нагадаємо, Зеленський представив План перемоги в Верховній Раді.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області