Кіпр вніс Україну до «сірої зони»: в'їзд можливий лише для громадян та членів їхніх сімей

18:10, 1 марта 2021
Станом на 1 березня Україна належить до «сірої зони».
Кіпр вніс Україну до «сірої зони»: в'їзд можливий лише для громадян та членів їхніх сімей
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кіпр вніс Україну до списку країн «сірої зони», в'їзд з яких дозволений лише громадянам Кіпру та членам їхніх родин, а також резидентам і власникам спецдозволів, повідомив консульський відділ посольства України на Кіпрі. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

«Із 1 березня 2021 року на Кіпрі застосовано розподіл країн світу за категоріями. Станом на 1 березня Україна належить до «сірої зони» (категорії переглядатимуть щотижня). Слідкуйте уважно за змінами», - пише консульський відділ на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з інформацією посольства, із країн «сірої зони» в'їзд дозволений виключно громадянам Кіпру, які постійно проживають у Республіці Кіпр, їхнім іноземним чоловікам/дружинам та неповнолітнім дітям, резидентам Республіки Кіпр, особам, яким дозволено в'їзд відповідно до Віденської конвенції незалежно від їхнього громадянства, в яких є спеціальний дозвіл на в'їзд від уряду Кіпру; громадянам, які отримали спеціальний дозвіл уряду Кіпру на в'їзд на Кіпр.

Раніше ми писали, що за думкою директора Європейського бюро ВОЗ, найгірший сценарій поширення коронавірусної інфекції уже минув. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва