Ювілей Брітні Спірс: життя від 16-ти до 40-ка у фото

21:00, 2 декабря 2021
2 грудня Брітні Спірс святкує 40-річчя.
Ювілей Брітні Спірс: життя від 16-ти до 40-ка у фото
Джерело фото: PHILLIP FARAONE
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Коли їй було 16, весь світ співав Baby One More Time. У її 38 фанати боролися за її свободу, запустивши рух #FreeBritney.

Не без їхньої допомоги свої 40 співачка Брітні Спірс зустрічає вільною, і, як каже, щасливою.

2 грудня Брітні Спірс святкує 40-річчя. «ВВС Україна» нагадало, якою різною вона була.

Джерело фото: KEVIN.MAZUR/INACTIVE

 

Джерело фото: DAVE HOGAN

 

Джерело фото: ВВС

У 90-х медіа називали Брітні Спірс поп-ідолом і королевою рок-н-ролу серед підлітків.

Джерело фото: BARRY KING

 

Вона злетіла на вершину слави у 16-річному віці, коли сингл із її дебютного однойменного майбутнього альбому Baby One More Time став суперхітом у 18 країнах світу.

Джерело фото: GETTY IMAGES

 

Її другий альбом Oops!… I Did It Again вийшов у 2000 році й закріпив її статус зірки.

Премії Греммі, MTV Music Award, перші місця у чартах та мільйони копій проданих дисків - Брітні Спірс супроводжували всесвітня слава і гучні скандали.

У 2007 році Брітні вирішила розлучитися зі своїм чоловіком Кевіном Федерлайном, з яким у них народилося двоє синів.

Федерлайн, який був до шлюбу танцівником із трупи Брітні, пославшись на «неадекватну поведінку» Брітні, подав на батьківські права на обох дітей і отримав їх.

Як приклади він навів у суді: вона поголила голову (що Брітні, за її словами, зробила на знак солідарності з власною тіткою, яка померла від раку), її напад на автомобіль папараці, зловживання наркотиками.

Брітні вирішила не віддавати батькові дітей, що вилилося в публічний нервовий зрив, під час якого вона з одним із синів сховалася у своєму будинку на Голівуд-Гілз.

Будинок оточили поліцейські машини, пожежники та гелікоптери. Співачку винесли на ношах до швидкої. Брітні тоді було 26.

Джерело фото: JEFF KRAVITZ

 

У 2008 році її поклали у психіатричну клініку (за словами самої Брітні, без її згоди), і через місяць батько співачки Джеймі Спірс і адвокат сім'ї Ендрю Воллет отримали тимчасове опікунство над нею, яке згодом перейшло в постійне.

Джерело фото: KEN HIVELY

 

Джерело фото: FOX

 

Джерело фото: REUTERS

 

Її кар'єра та особисте життя були під повним контролем 13 років. Однак за цей час вона випустила чотири альбоми, виступала з концертами, заробила 140 млн доларів, запустила модний лейбл та лінійку парфуму під власним ім'ям, а також була суддею на телешоу Х Factor.

Джерело фото: REUTERS

 

Звільнилась від опікунства батька Брітні Спірс лише у 2021 після гучного скандалу. Прихильники зірки організували рух за її звільнення - #FreeBritney. Вони вимагали повернути Спірс право самій розпоряджатися своїм життям.

Вона подала на свого батька в суд.

Спірс розповідала у суді, що під дією препаратів була змушена поводитися проти своєї волі, а опікуни не дозволяли їй народити дитину.

Нещодавно Брітні Спірс у соцмережах звинуватила у своїх поневіряннях матір. «Вона зруйнувала моє життя», - написала співачка, додавши, що ідея опіки над нею спочатку належала матері.

Своє 40-ліття співачка святкує з нареченим. Розповідає, що багато займається спортом і почувається щасливою, бо може знову вільно подорожувати.

Джерело фото: REUTERS

Також «Судово-юридична газета» писала, що Брітні Спірс просить суд покласти край опікунству над нею: «Я заслуговую на життя».

Згодом батька Брітні Спірс усунули від опікунства над співачкою, — ЗМІ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду