Словаччина запровадила стипендії за стажування для адвокатів України

21:18, 16 мая 2022
Словаччина також скасувала внесок за внесення до реєстру адвокатів.
Словаччина запровадила стипендії за стажування для адвокатів України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В продовж останніх трьох місяців війни адвокати Словаччини, які були записані до Cписку адвокатів що надають безкоштовну правовому допомогу, надають безкоштовно допомогу  українцям, які вимушені були приїхати до Словаччині, передає офіційний сайт НААУ.

Серед тих, хто надає безкоштовну допомогу є адвокати України, які записані до реєстру адвокатів Словаччині, в якості міжнародних адвокатів. та з перших днів війни надають безкоштовну правову допомогу українською мовою, що полегшує становище наших громадян у Словаччині.

«Слід відзначити велику роботу, яку Словацька адвокатська палата надає українським адвокатам. Так, у березні Словацька адвокатська палата запропонувала допомогу українським адвокатам, які знаходяться в Словаччині бути працевлаштованими в словацькі адвокатські компанії та фірми, у якості спеціалістів права. Інформація за посиланням та відкрила спеціальну адресу для здійснення цієї допомоги [email protected]

В квітні Словацька адвокатська комора провела вебінар для українських адвокатів щодо можливості набуття статусу міжнародних адвокатів, та повідомила про скасування одноразового внеску за запис до реєстру в розмірі 600 євро, що суттєво полегшує можливість набуття такого статусу.

Також станом на цей час проводиться робота щодо надання можливостей стажування українських адвокатів у словацьких адвокатів та адвокатських компаніях. За проходження стажування благодійний Фонд Словацької адвокатської палати виплачує фінансову допомогу українським адвокатам у розмірі 500 євро», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області